top of page

VISNINGSRESA NORRA CYPERN

Dag 1

Efter en härlig frukost börjar vi dagen vanligtvis vid nio tiden då vi får en presentation av företaget och olika fastighetsprojekt. Sedan tittar vi på projektet där vi bor, och där efter äter vi lunch i någon mysig restaurang. Eftermiddagen njuter vi av solen i tex. poolområdet eller tar oss in till centrum för att uppleva vad som finns i närområdet.

Dag 2

Vi fortsätter vår visningsresa med ytterligare projekt. Denna dag brukar vi vanligtvis besöka motsatta sidan av ön (öster eller norr) beroende på var vi bor under resan. Vi äter trevlig lunch vid havet och avslutar kvällen med gemensam middag.

Dag 3

Denna dag är avsatt för eftertanke och reflektion över vad vi sett och besökt. Diskussion kring betalningsplaner, uthyrningsupplägg och mycket mer. Eller bara tid för avkoppling. Kvällen avslutas med en trevlig middag på en mysig restaurang.

Dag 4

Vi träffar advokat på förmiddagen som går igenom köpprocessen. Därefter ges ni möjlighet att åka tillbaka och titta på de fastighetsprojekt som intresserade er med vårt säljteam. Kvällen och touren avslutas med en trevlig middag på en mysig restaurang. Förhoppningsvis har ni nu hitta er plats i Solen!

bottom of page