KÖP PROCESS NORRA CYPERN

Vad ska jag tänka på innan jag köper en fastighet i norra Cypern?

Nice Feeling Homes team bistår dig genom hela köpprocessen.

 

Genom att följa med på en gratis visningsresa får ni veta allt om att investera i fastigheter på Cypern. Vi går igenom hur betalningsplaner ser ut på Cypern med fri advokat konsultation.

Så ni kan tillbringa tid på norra Cypern ön med mest soltimmar ca 320 soldagar om året.

Om du inte själv har god kännedom om den lokala marknaden rekommenderat vi att du tar hjälp av en väletablerad rådgivningsbyrå. För att du ska få den bästa hjälpen är det viktigt att byrån är helt oberoende. Jämför alltid kundomdömen och antal verksamma år innan du anlitar någon.

Rådgivningsbyrån hjälper dig att undersöka marknaden grundligt samt analysera och jämföra de alternativ som verkar intressanta. Det är viktigt att du inte tar några förhastade beslut utan vågar vara öppen för flera olika alternativ och platser. Att göra en noggrann kontroll är särskilt viktigt om du intresserar dig för objekt som fortfarande är under konstruktion. Vid köp ”på ritning” krävs en grundläggande översikt och noggrann kontroll som till exempel att jämföra planlösning och golvytor.

Du som valt att inte ta hjälp av en rådgivningsbyrå bör vara särskilt vaksam och tänka över dina beslut noga. Att ta ett förhastat beslut kan leda till att man blir missnöjd och ångrar sig i flera år framöver.

Köpare rekommenderas alltid att ta hjälp av en ansedd advokat. Det är av stor vikt att alla ärenden dokumenteras korrekt samt följer landets lagar. Den juridiska processen gäller inte bara köpeavtalet utan det kan dyka upp frågor även senare om till exempel hemvist eller titelöverföring. Se därför till att alltid ha en rådgivande konsult närvarande i alla möten som avser rättsliga frågor samt all annan kontakt som rör dessa ämnen. Vi kan rekommendera ett urval av advokatbyråer med utmärkt meritlista och nöjd kundkrets.

Avtalsvillkor

Avtalsvillkoren kan variera väsentligt beroende på utbud och efterfrågan samt det nuvarande ekonomiska läget. Vi har alltid köparens bästa i intresse och strävar efter att uppnå optimala villkor för dig. Dessa kan till exempel inkludera rabatt på inköpspriset eller förlängda betalningsvillkor.
Alla avtalade villkor måste bekräftas och sändas ut till båda parterna. Vi står alltid bakom dig och hjälper dig på vägen för att förhandla fram de bästa villkoren.